Auto verpanden. Lening met een auto als onderpand

Vertrouwen, duidelijkheid en transparantie

Wanneer u krap bij kas zit kan uw eigen voertuig een oplossing bieden! Wij bieden u de mogelijkheid om snel geld te lenen, met uw auto als onderpand. Wanneer u uw auto gebruikt als onderpand voor een leenbedrag, heeft u altijd de mogelijkheid om deze weer terug te kopen. Eigenlijk werkt het een beetje hetzelfde als bij een hypotheek, maar dan met uw auto ipv uw huis.

 

Waarom uw auto gebruiken als onderpand?

Een groot voordeel van uw auto verpanden voor een lening, is dat er geen lastige procedures aan vast zitten. Bij deze lening zit geen BKR toetsing, en u krijgt na goedkeuring direct uw leenbedrag.

 

Hoe werkt een lening met een auto als onderpand?

Het is eigenlijk vrij simpel, binnen 4 stappen kunt u een lening aanvragen met uw auto als onderpand. U vult eerst uw kenteken in, daarmee worden al veel gegevens van uw auto opgehaald. Aanvullende informatie kunt u zelf invullen en naar ons doorsturen. Wanneer dit is gedaan, kijken wij hoeveel u kunt lenen. Als het leenbedrag bekend is, kunt u een afspraak maken om uw auto te komen brengen. Dan krijgt u meteen uw leenbedrag, en wordt uw auto op een veilige en afgesloten terrein gestald.

Bij ons wordt er gewerkt met een looptijd van 2 maanden. Waarbij 4,5% rente per maand, of een deel van de maand wordt gerekend. U heeft altijd de mogelijkheid om uw auto op te halen, ook als dat binnen de periode van 2 maanden is. Bekijk hier onze werkwijze of lees meer over ons!

 

Waar moet ik rekening mee houden?

Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee moet houden, wanneer u een lening aanvraagt met uw auto als onderpand. Namelijk: uw auto mag geen leaseauto zijn, omdat uw auto wordt gebruikt als borg, wanneer u de lening niet kan terugbetalen. Wanneer u een lening aanvraagt bij ons. Wordt uw auto gestald bij ons. Wanneer het terugkoopbedrag is betaald, kunt u uw auto weer ophalen.

 

Uw auto moet een waarde hebben hoger dan 5.000 euro. Ook is uw auto verzekerd tot maximaal de hoogte van uw leenbedrag. Wij verlenen alleen leningen boven de 3.000 euro.

 

Zit u krap bij kas, en bent u opzoek naar een lening zonder BKR toetsing? Vraag dan een offerte aan!

Direct geld in vijf eenvoudige stappen:
1
Vul uw gegevens in en vraag een offerte aan.
2
Wij vertellen u binnen 24 uur hoeveel u kunt lenen.
3
U brengt ons de auto & ontvangt direct geld.
4
Uw auto wordt veilig op een afgesloten terrein gestald.
5
Betaal het terugkoopbedrag en haal uw auto weer op.

Onafhankelijke beoordelingen door gebruikers

J
Jan van Hout
4 maanden geleden
Afgelopen zaterdag mijn auto hier verpand. Ik heb contact opgenomen en werd zeer plezierig te woord gestaan en op nette en eerlijke wijze behandeld. Daarbij was de offerte was zeer schappelijk en ik ontving waarde voor mijn auto. Wat mij betreft een erg betrouwbare partij en prettig om mee te werken. Ik zou het iedereen aanraden!
N
Nicole van Driel 
6 maanden geleden
Zeer tevreden over de werkwijze bij ikwileenautoverpanden! Alles is netjes geregeld en ik ontving snel een offerte. Toen ik mijn auto af ging leveren, werd ik vervolgens netjes afgezet bij de bushalte. Erg betrouwbare partij en erg behulpzaam.
E
Eric
6 maanden geleden
Ontving snel een bod op mijn auto en deze was zeer schappelijk. Ondanks de afstand heb ik toch besloten zaken met dit bedrijf te doen, omdat ik de indruk kreeg dat het zeer betrouwbare en prettige partij is om zaken mee te doen.
Bekijk alle reviews
maak een keuze