Reviews

Onafhankelijke beoordelingen door gebruikers

J
Jan van Hout
4 maanden geleden
Afgelopen zaterdag mijn auto hier verpand. Ik heb contact opgenomen en werd zeer plezierig te woord gestaan en op nette en eerlijke wijze behandeld. Daarbij was de offerte was zeer schappelijk en ik ontving waarde voor mijn auto. Wat mij betreft een erg betrouwbare partij en prettig om mee te werken. Ik zou het iedereen aanraden!
N
Naji Salib 
6 maanden geleden
Zeer tevreden over de werkwijze bij ikwileenautoverpanden! Alles is netjes geregeld en ik ontving snel een offerte. Toen ik mijn auto af ging leveren, werd ik vervolgens netjes afgezet bij de bushalte. Erg betrouwbare partij en erg behulpzaam.
E
Eric
6 maanden geleden
Ontving snel een bod op mijn auto en deze was zeer schappelijk. Ondanks de afstand heb ik toch besloten zaken met dit bedrijf te doen, omdat ik de indruk kreeg dat het zeer betrouwbare en prettige partij is om zaken mee te doen.
F
Femke Gerrits
7 maanden geleden
Vandaag mijn auto verpand via ikwileenautoverpanden.nl. Zeer prettige manier van zaken doen, geen moeilijk gedoe zoals bij veel pandjeshuizen. Klein bedrijf, ziet er netjes en verzorgt uit en daardoor ook zeer betrouwbaar. Kortom een aanrader!
A
Anette 
8 maanden geleden
Mocht je een auto willen verpanden, dan zou ik deze partij zeker aanraden. Netjes, eerlijk en reëel in de offerte die je ontvangt. Super snelle afhandeling en een goed bod ontvangen.
N
Nuri Fadi Naser
8 maanden geleden
Na amper een dag wachten reeds een goed bod ontvangen via deze site. Keurig behandeld, snel een offerte ontvangen en na afloop zelfs netjes naar het busstation gebracht. Aanrader voor een ieder die snel een auto wil verpanden bij een betrouwbare partij.
H
Harry Graat
7 maanden geleden
Ontving de offerte en heb daarna nog contact opgenomen om wat mogelijkheden te bespreken. Komt heel professioneel over en heeft verstand van zaken. Kortom, zeer het aanraden waard en een eerlijke, betrouwbare partij.
B
Barry Jansen 
8 maanden geleden
Ik wilde mijn auto eigenlijk verkopen, maar was wel nieuwsgierig hoe auto verpanden in zijn werk ging. Heb contact opgenomen en werd vriendelijk te woord gestaan. Daarna het offerte formulier ingevuld en heb snel een reactie gekregen. Het was een prima bod dus ik heb mijn auto uiteindelijk verpand! Nu kan ik gelukkig binnen korte tijd mijn auto weer ophalen. Zeer tevreden!
M
Michelle Swartjes
8 maanden geleden
Kenteken direct ingevuld om te weten hoeveel ik kon lenen. Ik kreeg een snellere reactie dan dat ik verwacht had. Het bod op mijn auto viel niet tegen, dus ik heb 'm direct verpand. Ik kreeg overigens direct het geld. Betrouwbare en prettige partij. Zeker aan te raden voor andere die overwegen een auto te verpanden.
C
C. Huijskens
9 maanden geleden
Tijdje getwijfeld om mijn auto te verkopen of te verpanden. Uiteindelijk op basis van het goede bod toch over te gaan op auto verpanden bij deze partij. Ideale oplossing om snel wat geld te lenen, zelfs voor een korte periode. Ik kon na 2 maanden al mijn lening terugbetalen en heb mijn auto inmiddels weer opgehaald. Erg tevreden en zeker een aanrader om hier je auto te verpanden!
B
Bessadek  
10 maanden geleden
Duidelijke omschrijving hoe het werkt. Kenteken ingevuld op de website en binnen een dag kreeg ik een goed bod. Afspraak gemaakt en binnen een paar dagen was het allemaal geregeld. Nette service en dus zeker aan te bevelen.
E
Edwin Hofmans
10 maanden geleden
Ik was benieuwd hoeveel ik kon lenen dus meteen op de website mijn kenteken ingevuld. Ik kreeg heel snel antwoord en kon ook direct een afspraak maken. De volgende dag mijn auto gebracht en ik kreeg direct het gewenste leenbedrag mee.
Direct geld in vijf eenvoudige stappen:
1
Vul uw gegevens in en vraag een offerte aan.
2
Wij vertellen u binnen 24 uur hoeveel u kunt lenen.
3
U brengt ons de auto & ontvangt direct geld.
4
Uw auto wordt veilig op een afgesloten terrein gestald.
5
Betaal het terugkoopbedrag en haal uw auto weer op.
24 Binnen een dag geregeld
1635Auto's verpand
97 Motoren verpand
14 Jaren actief
maak een keuze